DILSU PIZZA PITTA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1085 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Dilsu Pizza Pitta. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 10:20 We hadden een cheesycrust besteld EN betaald maar helaas was er geen cheesycrust aanwezig. De pizza was lauw.
5 jun 2024 om 13:48 Voor 14euro was dz porsie zeer klein!!
2 jun 2024 om 22:30 Altijd verzorgd en lekker.
31 mei 2024 om 8:57 Heel lekker
30 mei 2024 om 20:51 Kaaskroket steenhard en vol zwarte stipjes, vuil frietvet? Bouletspeciaal te hard gebakken, ampef saus en ui, kippenboutjes heel vettig, hamburger ook veel te hard gebakken. Enkel boulet opgegeten, 20euro in de vuilbak..
25 mei 2024 om 20:07 Lekker alleen jammer dat ik alleen salade had besteld en ik tomaten en ajuin heb gekregen terwijl ik dit niet mag. En zo goed als geen saus.. heb dan zelf maar saus bij gedaan.
20 mei 2024 om 21:13 Zeer lang moeten wachten, de app gaf een uur lang aan dat de bezorger onderweg was. Een uur en 45 minuten gewacht op onze bestelling. Eten was in orde, niet super warm maar oké.
20 mei 2024 om 20:24 Was wel lekker maar de bestelling dat ik plaatste was anders dan beschreven op hun menu teleurstellend!!
14 jan 2024 om 21:10 3u moeten wachten tot de bestelling aankwam… resultaat eten was koud en plat!
14 jan 2024 om 20:31 Langer dan 90 min. Juist gezegd 155 min!!! Gebeld en het komt direct… direct was nog 60min!!!
13 jan 2024 om 12:31 we bestellen hier altijd, alles is heerlijk. maar nu ontbrak er een portie friet :)
8 jan 2024 om 20:42 Levering geen probleem maar denk dat er 5 frieten in kapsalon zaten. Prijs tov hoeveelheid is niet correct